Uslovi korišćenja

 

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Sledeća pravila i propisi sadržani u ovom dokumentu važe za sve posetioce i korisnike sajta vasaprodavnica.rs.
Sajt vasaprodavnica.rs. je u vlasništvu firme TR VAŠA PRODAVNICA, sa matičnim brojem 65246694 i sedištem  u Nišu, Nikole Uzunovića 6. 

Korišćenjem sajta, vi prihvatate i slažete se da ćete se pridržavati ovih pravila i propisa. 

Oni mogu da se ažuriraju s vremena na vreme  bez prethodnog obaveštenja, zato je potrebno da ih periodično pregledate.

- Vaš račun:
Koristeći sajt u određenim delovima je potrebno da imate korisnički nalog. Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za održavanje poverljivosti vašeg naloga i lozinke i za ograničavanje pristupa svom računaru i saglasni ste da prihvatite odgovornost za sve aktivnosti koje se dešavaju pod vašim nalogom i lozinkom. Ako sumnjate da je bezbednost vašeg korisničkog naloga povređena, molimo Vas da obavestite administratora sajta što pre. Sajt vasaprodavnica.rs nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja može nastati od neovlašćenog korišćenja vašeg korisničkog naloga.

- Autorska prava i sadržaj web sajta:
Slažete se da nećete umnožavati, distribuirati, prodavati, trgovati, preprodavati ili koristiti u komercijalne svrhe sadržaj sajta.
Slažete se da necete ometati ili narušavati usluga sajta, sigurnosnih sistema na sajtu ili na veb sadržaja.
Administratori sajta vasaprodavnica.rs konstantno rade na održavanju tačnost informacija prikazanih na Web sajtu. Međutim, sajt ne garantuje da su opisi proizvoda ili drugi sadržaji na ovom sajtu 100% tačni, potpuni, pouzdani ili bez grešaka. Napominjemo da su fotografije postavljene u informativne svrhe i da one mogu prikazivati određeni pribori koji se možda ne nalazi u standardnom paketu proizvoda.

- Ograničenja odgovornosti:
Sajt i kompanija koja radi sajt, neće ni u kom slučaju biti odgovorna po bilo kojoj osnovi, niti za bilo kakvu direktnu, indirektnu, slučajnu, posebnu, posledičnu ili kaznenu štetu prilikom korišćenja ovog sajta ili bilo kojih drugih hiperlinkovanih sajtova, uključujući, bez ograničenja, izgubljenu dobit ili prihode, troškove zamene, prekida poslovanja, gubitak podataka ili štete nastale upotrebom ili oslanjanjem na informacije sa sajta.

Poručivanjem proizvoda, Vaša prodavnica kao vlasnik sajta vasaprodavnica.rs se ni u kom slučaju ne obavezuje da će prihvatiti kreiranu porudžbinu. U svakom trenutku bez predhodne najave porudžbina može biti otkazana.


- Dostupnost Sajtu VasaProdavnica.rs:
Sajt vasaprodavnica.rs zadržava pravo da ukine, promeni, obustavi ili prekine, privremeno ili trajno, bilo koji aspekt veb sajta, uključujući i dostupnosti svih funkcija na sajtu, u bilo koje vreme i bez prethodne najave. Slažete se da vasaprodavnica.rs  neće biti odgovorana vama ili bilo kojoj trećoj strani za bilo kakvu izmenu, suspenziju ili obustavu sajta (ili bilo koji njen deo).

- Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci:

Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke na vasaprodavnica.rs.
Vasaprodavnica.rs ima pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, šire mržnju , sadrže nepristojne izjave i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih.
Takvi komentari će biti uklonjeni bez ikakvog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na vasaprodavnica.rs. Protiv takvih aktivnosti kompanija Vaša prodavnica kao vlasnik sajta vasaprodavnica.rs može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

-
Cene proizvoda:
Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Vasaprodavnica.rs ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja ili u direknom telefonskom kontaktu potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto  5000 je navedena cena 500 ili 50 din, i sl.

- Izjava o konverziji
Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

- NAČINI PLAĆANJA:

1. Gotovinsko plaćanje - pouzećem
Robu sa našeg Web portala možete platiti u gotovom prilikom preuzimanja robe na adresi koju ste naveli (pouzećem).

2. Virmansko plaćanje, E-banking
Sve proizvode poručene na Web portalu ili telefonom, možete platiti virmanskom uplatom na naš žiro račun 160-535361-22 kod Banke Intese, potrebno je samo da prilikom naručivanja robe naglasite da plaćanje želite da izvršite virmanom i dobićete povratni e-mail sa predračunom i svim potrebnim informacijama. Nakon evidentiranja uplate poručenu robu šaljemo na navedenu adresu.

- Dostava:
Dostava naručenih proizvoda obavlja sa nakon evidencije Vaše uplate. Kurirska služba vrši dostavu pošiljki na teritoriji Republike Srbije bez Kosova i Metohije.

- Povraćaj novca:
Isplata u gotovini nije moguća. Povraćaj novca se vrši na tekući račun isključivo.

Ugovor na daljinu

Prema Zakonu o zaštiti potrošača (Službeni glasnik RS, br. 62/2014, 6/2016 – dr. zakon i 44/2018 – dr. zakon) kupovina preko našeg sajta www.vasaprodavnica.rs smatra prodajom na daljinu. 

- Jednostrani raskid - Odustajanje od kupovine:

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid samo uz njegovu izričitu saglasnost  pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i porvobitnom stanju i originalno neoštećenom pakovanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa.

Obrazac za Odustanak od kupovine možete preuzeti ovde.

- Reklamacije - zahtev za otklanjanje nesaobraznosti isporučene robe (Oštećen paket prilikom isporuke): 

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, popunite reklamacioni list i pošaljite na adresu reklamacije@vasaprodavnica.rs i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.

Ako imate pitanja o našim Uslovima korišćenja, molimo vas da nas kontaktirate na office@vasaprodavnica.rs

Reklamacioni list možete preuzeti ovde.