Trotinet MICMAX jednobojni sklapajući MG-03Z - Zeleni

Šifra: 7195
WebCena: 3.490,00 din.
Količina

Trotinet MICMAX jednobojni sklapajući MG-03Z - Zeleni

 

Strastveno verujemo da će skuter promeniti život vas i vaše porodice na bolje. Od inspirisanja samopouzdanja i izgradnje veština koordinacije kod mlađe dece, dajući svojoj deci prvi ukus nezavisnosti dok surfuju po trotoaru. Izvadite svoj skuter zajedno!

Trotinet je dizajniran za decu uzrasta od 3 i više godina. Podstaknite ljubav vašeg deteta prema prirodi pomoću trotineta koji ide u korak sa njima. Dečiji trotinet ima ručke podesive visine tako da može da raste zajedno sa vašim detetom, a upravljač se sklapa radi lakšeg skladištenja i transporta. Poklonite im trotinet dizajniran samo za njih sa zrelijim izgledom i osećajem koji i dalje nudi prepoznatljive LED točkove sa osvetljenjem i sate zabave u igri na otvorenom. Birajte između četiri različite svetle boje.

Dizajniran za decu od 3 i više godina
Trotinet je dovoljno jak. Dvostruki zadnji točkovi koji obezbeđuju dodatnu stabilnost starijoj deci. Upravljač se podešava gore-dole tako da uvek bude na najboljoj visini za vaše dete dok raste. Upravljač se takođe lako sklapa tako da svoj trotinet možete da ponesete bilo gde ili da ga lako odložite kod kuće. Trotinet je napravljen po najvišim standardima bezbednosti i izdržljivosti, dajući vam bezbrižnost za vaše dete.

 

Svetleći točkovi - LED točkovi koji svetle dok su u pokretu

Dužina: 56 cm

Širina platforme: 13 cm

Podesiva ručica: 63cm – 85cm

Veličina točkova: Prednji – 120 mm Zadnji – 80 mm

Uzrast: 3+ 

 

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi