Pancid Turbo tečni koncentrovani insekticid 20ml

Šifra: 2342
WebCena: 190,00 din.
Količina

Za opštu i profesionalnu upotrebu.

Aktivna supstanca: Fipronil 5,00%, Piriproksifen 0,50% .

NAČIN UPOTREBE PANCID TURBO primenjuje se u : stambenim objektima (uključujući i kuhinjske prostorije), objektima za uzgoj i čuvanje životinja. (farmama, štalama, kućicama/boxevima za pse i mace, azilima itd.) zdravstvenim ustanovama prostorijama za obradu i skladištenje hrane restoranima, kuhinjama i menzama magacinima maloprodajnim objektima- prodavnicama poslovnim prostorima javnim objektima - hotelima fabrikama, radionicama.

Preparat se primenjuje razblažen vodom. Radni rastvor se priprema mešanjem 20ml preparata sa 1 L vode. Ovako dobijen radni rastvor se pre upotrebe dobro promućka. Pre tretmana, ukloniti obližnje alternativne izvore hrane za insekte iz tretiranih prostorija.

Radni rastvor se aplicira prskanjem na površine: gde su staništa i putevi kretanja insekata: pukotine u zidu, površine i mesta gde su insekti primećeni, skrivena mesta iza nameštaja i opreme, vlažna i topla mesta (npr iza frižidera, elektro ormarića i sl), mesta gde postoje izvori hrane za insekte.

Za prskanje se mogu koristiti ručne prskalice, kao i veće leđne prskalice na sopstveni pogon. Ručne prskalice su pogodne za primenu u domaćinstvu.

Leđne prskalice su pogodne za profesionalnu upotrebu i primenu u javnim objektima.

Nakon korišćenja proizvoda, oprati ruke.

Rok trajanja: 2 godine

Sadržaj: 20ml.

 

  • Osnovne karakteristike
    • Zapremina:
    • 20ml
Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi