Dečiji automobil na akumulator Model 215 crveni

Šifra: 2455
WebCena: 13.390,00 din.

Model 215 je iz serije nove generacije malih dečijih auta koji imaju po 2 baterije od 6V .

Ovaj autić, dužine 1.05m ima realističan dizajn i podseća na pravi auto. Sa vratima koja se otvaraju, zvučnim i svetlosnim efektima i sigurnosnim pojasom, vaša deca će biti presrećna vozeći ovaj sofisticirani auto koji podseća na moderne, urbane automobile, kakve vidjamo na našim putevima.

Auto ima 2 baterije od 6V4.5Ah i dva motora, a pakovanje ukljucčje:

- R/C - automobil ima 2 moda za kretanje: dete može samostalno voziti koristeći papučicu za gas za kretanje i volan za upravljanje ili se autom upravlja pomoću daljinskog upravljača (R/C upravljanje vrši isključivo odrasla osoba). Roditelj pomoću daljinskog upravljanja može koristiti komande levo-desno, napred-nazad. Domet je maksimalno do 20m.

- MP3 priključak – automobil dolazi sa prikljucnim kablijem na komandnoj tabli, koji omogućuje korišćenje MP3 plejera ili bilo kojeg drugog uređaja sa ulazom za slušalice, tako da možete slušati muziku preko zvučnika.

- Baterijski indikator

- Sigurnosni pojas – auto ima ugrađen sigurnosni pojas zbog povećanja bezbednosti kada se koristi daljinsko upravljanje.

- Veliko sedište - auto je predvidjen za voznju jednog deteta.

- Svetla – svetlosni efekti sa prednje i zadnje strane auta.

- Zvucni efekti - realistican zvuk paljenja motora,

- Motori – dva motora, po jedan za svaki zadnji pogonski točak omogućavaju bolju vožnju na terenu.

- Sirena – na volanu aktiviramo zvuk sirene (kod pojedinih modela u volanu se stavljaju baterije tipa AA koje nisu deo seta i posebno se kupuju).

 

Molimo Vas da obratite paznju  -  pre povezivanja treba ukloniti zastitnu plastiku  (vidi sliku ispod):

U interesu sigurnosti vašeg deteta, vaše sigurnosti i sigurnosti drugih, treba da u potpunosti razumete preporučene smernice za ovaj tip dečijih igračaka. Ovo vozilo na baterije koristi samo baterije koju su u sklopu kompleta, nikako druge i sa drugačijim karakteristikama. Takođe, vozilo se ne sme koristiti na bilo kojim javnim putevima ili trotoarima.

Vozilo bi trebalo koristiti samo na privatnom posedu uz dozvolu vlasnika, a od zaštitne opreme treba detetu staviti kacigu, štitnike za ruke i za kolena.

Deca moraju biti pod nadzorom odrasle osobe u svakom trenutku kada se koristi vozilo. To je od suštinskog značaja za bezbednost vašeg deteta.

Da bi proizvod dugo trajao sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Ovo uključuje i informacije o punjenju baterije. Ove i ostale navode mozete naci u "Korisnickom uputstvu".Ako ste i dalje u nedoumici – kontaktirajte nas.

Prikazane slike odgovaraju poslednjim fazama u proizvodnji. Međutim, zbog situacije na trzistu koja se stalno menja, stvarno isporučena roba može neznatno odstupati od slika što se tiče njenog dizajna i boje.Eventualna odstupanja ne uticu na kvalitet proizvoda.

Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran. Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min. Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta.

Set sadrži vozilo, bateriju/baterije i punjač. Baterije tipa AA koje se kod pojedinih modela stavljaju u volan vozila, nisu deo seta Proizvod nije za profesionalnu upotrebu.

- dimenzije vozila 105x60x50cm

- za uzrast od 3+

- preporuceno maksimalno opterećenje do 20kg

- baterija 2x6V4.5Ah

- vreme punjenja od 8 - 12h

- vek trajanja baterije oko 300 punjenja

- adapter 6V500mA (AC220-240V, DC12V)

- 2 motora

- osigurač

- brzina vozila od 4km/h

- efektivna voznja sa punom baterijom od 45 - 60min.

- proizvod je dostupan još u beloj boji

- mp3 priključak 

- sigurnosni pojas 

- težina vozila 11kg

- bruto težina upakovanog proizvoda 13.5kg

- dimenzije pakovanja 105x54x30cm

- Uputstvo za montiranje pogledajte ovde

 

 • Osnovne karakteristike
  • Dimenzija vozila:
  •  105x60x50cm
  • Boja:
  • Crvena
  • Težina:
  • 11kg
Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi