Dečija - Baby balance bicikla ''Happy bike'' Model 753 Plava

Šifra: 5945
WebCena: 2.990,00 din.
Količina

Dečija - Baby balance bicikla "Happy bike" Model 753 Zelena

Vožnja biciklom donosi deci puno zabave i omogućava im da prelaze veće udaljenosti bez ikakvog napora. Balans bicikli uče decu da održavaju ravnotežu i pronađu svoje težište, da ojačaju svoje mišiće i razviju motoričke sposobnosti, a sve to na zabavan način. Ovi bicikli se mogu voziti već od 18 meseci starosti, a sedište od PU pene i mekane EVA gume pružaju udobnost u vožnji.

Za jedno dete
Čelični ram
PU sedište
EVA meke gume
Predviđeno za uzrast 18+
Preporučeno maksimalno opterećenje 20kg
Težina proizvoda 1.9kg
Dimenzije proizvoda 50x35x17cm
Težina pakovanja 2.2kg
Dimenzije pakovanja 51×16.5x22cm.

 

-Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran.
-Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min.
-Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta.
-Proizvod nije za profesionalnu upotrebu.

Naš zajednički cilj je sigurnost. Podjednako nam je bitna sigurnost Vašeg deteta i Vas, kao  i drugih ljudi iz Vaše okoline. Kako biste obezbedili najviši stepen sigurnosti, potrebno je pratiti preporučene smernice iz uputstva ovog modela. Stoga, pažljivo pročitajte uputstvo. Preporučujemo korišćenje vozila na privatnim posedima, uz dozvolu vlasnika poseda, a detetu je potrebno obezbediti dodatnu opremu u vidu kacige i štitnika za ruke i kolena.

Smatramo da je od najveće važnosti da roditelj ili neka druga odrasla osoba nadgleda dete tokom korišćenja vozila. Kako biste obezbedili dugogodišnje korišćenje ovog modela potrebno je da sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog.

 

Ocena:

Vezani artikli


Srodni proizvodi